Miel de rozmarin prăjit în oală cu cartofi Fingerling
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Mielul de rozmarin prăjit în oală cu cartofi Fingerling ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 13 și costă 2,26 USD pe porție. O porție conține 199 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin, Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin, și Cartofi Prăjiți Și Varză De Bruxelles Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Puneți rozmarinul și usturoiul într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă mărunt.
Presărați mielul uniform cu sare și piper; frecați suprafața fripturii cu amestec de usturoi.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați mielul în tigaie, gătiți 7 minute, transformându-se în maro pe toate părțile. Se amestecă bulionul și vermutul; aduceți la foc mic. Acoperiți și coaceți la 300 timp de 2 1/2 ore.
Adăugați cartofii în tigaie. Acoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scoateți mielul din tigaie. Acoperiți și păstrați cald. Se strecoară amestecul de cartofi printr-o sită peste un bol. Rezervați cartofii și păstrați-i la cald. Întoarceți lichidul de gătit în tigaie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 10 minute sau pana se reduce la 3 cani.
Adăugați amidon de porumb în tigaie, amestecând cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Tăiați mielul cu 2 furculițe.
Se servește cu cartofi și sos.