Miel Bătut
Mielul bătut necesită în jur 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 720 calorii, 43G de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de mentă proaspăt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Miel Bătut, Picior De Miel Bătut, și Cozi De Miel Bătute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați mielul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Combinați ingredientele pentru marinată într-un vas de sticlă sau o cană de măsurare.
Se toarnă marinada peste miel, se sigilează punga și se dă la frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Odată marinat, așezați mielul într-o tigaie din fontă cu ulei de măsline și căutați mielul pe toate părțile. Acoperiți tigaia cu folie de staniol și puneți-o în cuptor. Prăjiți mielul până se termină, timp de aproximativ 2 până la 2 1/2 ore. Temperatura internă ar trebui să atingă 180 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.