Miel Bătut

Miel Bătut
Mielul bătut necesită în jur 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 720 calorii, 43G de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de mentă proaspăt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Miel Bătut, Picior De Miel Bătut, și Cozi De Miel Bătute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați mielul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Combinați ingredientele pentru marinată într-un vas de sticlă sau o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă marinada peste miel, se sigilează punga și se dă la frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Odată marinat, așezați mielul într-o tigaie din fontă cu ulei de măsline și căutați mielul pe toate părțile. Acoperiți tigaia cu folie de staniol și puneți-o în cuptor. Prăjiți mielul până se termină, timp de aproximativ 2 până la 2 1/2 ore. Temperatura internă ar trebui să atingă 180 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista