Midii și scoici aburite cu două sosuri
Midii aburit și scoici cu două sosuri este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână scoici cu gât mic, sos de chili îmbuteliat, condimente old bay și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Midii și scoici aburite, Scoici sau midii aburite, și Bere-scoici și midii aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul de cocktail, combinați sosul de chili, sucul, mărarul și hreanul într-un castron mic.
Pentru a pregăti untul de arpagic, combinați untul și arpagicul într-un castron mic; acoperiți și păstrați la cald.
Pentru a pregăti crustacee, puneți vinul și Golful vechi într-un cuptor olandez mare; puneți un abur mare de legume în tigaie. Aduceți amestecul de vin la fierbere la foc mare.
Adăugați scoici la abur. Scoici cu aburi, acoperite, timp de 8 minute.
Adăugați midii la abur. Aburiți midii și scoici, acoperite, timp de 8 minute sau până când se deschid cojile de scoici și midii. Aruncați orice coajă nedeschisă și aruncați amestecul de vin.
Serviți crustacee imediat cu sosuri.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.