Midii și scoici aburite cu două sosuri

Midii și scoici aburite cu două sosuri
Midii aburit și scoici cu două sosuri este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână scoici cu gât mic, sos de chili îmbuteliat, condimente old bay și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Midii și scoici aburite, Scoici sau midii aburite, și Bere-scoici și midii aburite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul de cocktail, combinați sosul de chili, sucul, mărarul și hreanul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
Sos De ChiliSos De Chili
HreanHrean
SucSuc
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a pregăti untul de arpagic, combinați untul și arpagicul într-un castron mic; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pentru a pregăti crustacee, puneți vinul și Golful vechi într-un cuptor olandez mare; puneți un abur mare de legume în tigaie. Aduceți amestecul de vin la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
LegumeLegume
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
4
Adăugați scoici la abur. Scoici cu aburi, acoperite, timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
5
Adăugați midii la abur. Aburiți midii și scoici, acoperite, timp de 8 minute sau până când se deschid cojile de scoici și midii. Aruncați orice coajă nedeschisă și aruncați amestecul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
VinVin
6
Serviți crustacee imediat cu sosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista