Mic Dejun Stivă
Stiva de mic dejun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 400 de calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, scallion și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mic Dejun Stivă, Mic Dejun Stivă, și Stiva De Mic Dejun Huevos Rancheros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți orezul într-o sită mare cu ochiuri fine sub apă curentă rece, apoi scurgeți bine, atingând sita.
Combinați orezul, 1 1/4 căni de apă și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță grea de 2 litri și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți, acoperit, 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute.
În timp ce orezul este în picioare, tăiați scallion și tăiați în diagonală în felii foarte subțiri.
Se amestecă orezul de jos în sus. Ungeți ușor o măsură metalică de 1 cană. Împachetați ferm suficient orez în măsură cu o spatulă de cauciuc pentru a umple măsura la jumătate. (Dacă spatula devine lipicioasă, scufundați în apă.) Inversați măsura pe o farfurie cu unt, apoi atingeți măsura pentru a desface orezul. Repetați cu orezul rămas, măsurarea respingerii de fiecare dată, pentru a face 4 discuri în total. Discuri de răcire, neacoperite, cel puțin 15 minute.
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când spuma dispare.
Adăugați discuri de orez și gătiți, rotind fiecare o dată pentru o rumenire uniformă, până când părțile inferioare sunt aurii palide, aproximativ 8 până la 10 minute, apoi întoarceți prăjiturile și adăugați 1/2 lingură de unt în tigaie, învârtindu-se pentru a topi untul. Gatiti, rotind fiecare prajitura o data, pana devine aurie, inca 5 minute si transferati pe farfurii.
Creșteți căldura la mare și adăugați 1/2 lingură de unt în tigaie, apoi slănină rumenită, răsturnând o dată, aproximativ 2 minute în total.
Așezați 2 felii de slănină pe fiecare tort de orez.
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie și încălziți untul de lingură rămas la foc moderat până când spuma dispare. Crăpați ouăle unul câte unul în tigaie.
Se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper total și se prăjește până când albușurile sunt fierte și gălbenușurile încep să se întărească, 2 până la 4 minute.
Așezați 1 ou pe fiecare stivă de tort de orez și presărați cu scallion.
Prăjiturile de orez pot fi modelate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite slab după 15 minute. Lăsați 2 până la 5 minute mai mult să gătească.Ouăle din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.