Mic Dejun Kugel
Reteta micul dejun Kugel este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un uimitor lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 12 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 283 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos de mere, tăiței lasagna, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre pentru Hanuka. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Noodle Kugel, Cookie-Uri Kugel, și Noodle Kugel.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați brânza de vaci, vanilia și sarea; acoperiți și procesați până se omogenizează. Aruncați merele cu scorțișoară.
Combinați sosul de mere și stafidele; întindeți 3/4 cană într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Strat cu un sfert din tăiței și o treime din amestecul de mere, amestec de brânză de vaci și mere. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu tăiței rămași; se presară cu brânză cheddar.
Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 60-70 de minute sau până când merele sunt fragede.
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Faire la Fete Cremant de Limoux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir