Mic Dejun Englezesc Tort Cu Mâncare Înger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați micul dejun englezesc Angel Food Cake. Această rețetă face 12 porții cu 151 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină de tort, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Mâncare Înger, Tort De Mâncare Înger, și Tort De Mâncare Înger.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Se toarnă apă clocotită peste frunzele de ceai într-un castron; abrupt 5 minute. Se strecoară printr-o sită fină într-un bol; ceai rece la temperatura camerei.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și 3/4 cană de zahăr, amestecând cu un bici.
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în ceaiul preparat.
Cerneti aproximativ 1/4 cana de amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați procedura cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană la un moment dat.
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform. Spargeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia și răciți complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie.