Mic Dejun Cârnați Caserola
Micul dejun cârnați caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 688 calorii, 43G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână pâine, ouă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 86 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Cârnați Și Ouă Mic Dejun Caserola, Mic Dejun Cârnați Caserola, și Caserola Pentru Micul Dejun Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați cârnații în tigaia fierbinte până se rumenesc, se rumenesc uniform și nu mai sunt roz.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime. Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Întindeți cuburile de pâine în vasul pregătit; presărați cârnații rumeniți și brânza Cheddar deasupra.
Bateți ouăle într-un bol de amestecare până se omogenizează; adăugați sarea, pudra de muștar și 2 căni de lapte și bateți până se omogenizează uniform.
Se toarnă amestecul de ouă peste cuburile de pâine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C).
Bateți împreună crema de supă de ciuperci și 1/2 cană de lapte; se toarnă peste caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ferm și auriu, aproximativ 1 1/2 ore.