Mic Dejun Bruschetta

Mic Dejun Bruschetta
Micul dejun Bruschettan este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 337 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, căpșunile, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Mic Dejun Bruschetta, Mic Dejun Bruschetta, și Mic Dejun Bruschetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fructele într-un castron mic; se presara cu scortisoara si nucsoara. Într-un alt castron, amestecați brânza și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
FructeFructe
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Ungeți ușor pâinea cu ulei de măsline și așezați-o pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 450 de grade până când pâinea devine aurie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și întindeți amestecul de brânză pe fiecare bucată de pâine. Se acoperă cu amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista