Mezeluri chiftele Lasagna ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 820 calorii, 43G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, busuioc, piure de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna Cu Chiftele, Lasagna Cu Chiftele, și Lasagna Cu Chiftele De Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați cârnații și pătrunjelul într-un bol cu mâinile până se combină. Umeziți-vă mâinile și formați carnea în bile de 3/4 inci (ar trebui să aveți aproximativ 40).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mare. Lucrând în loturi, adăugați chiftelele și gătiți, întorcându-se, până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Transferați pe o farfurie folosind o lingură pliată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Reduceți căldura la mediu și adăugați soppressata, ceapa, telina, morcovii și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt usor inmuiate, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soppressata
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați pasta de roșii și busuiocul și gătiți, amestecând, 3 minute. Se amestecă vinul, piureul de roșii și 3 căni de apă. Reduceți focul la mediu scăzut și întoarceți chiftelele în oală. Se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, 1 oră, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
Bateți ricotta, ouăle și parmezanul într-un bol mediu. Umpleți un castron mare cu apă fierbinte. Lucrând în loturi, înmuiați tăiței până când sunt doar pliabili, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Prin Tort
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați-vă pe un prosop de bucătărie curat și uscați-l.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt adânc de 10 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați 6 tăiței în partea de jos a vasului, astfel încât să meargă parțial pe laturi și să se suprapună ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
5
Întindeți jumătate din amestecul de ricotta peste tăiței, apoi acoperiți cu jumătate din chiftele și 1 sos de 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Prin Tort
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Se presară cu jumătate din fiecare mozzarella și pecorino. Repetați straturile (tăiței, amestec de ricotta, chifteluțe, sos, mozzarella și pecorino). Se acoperă cu restul de 6 tăiței și se acoperă cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi Mărunțiți
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Pecorino
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Prin Tort
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Acoperiți bine vasul cu folie și coaceți până la bule, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și coaceți până se rumenesc, încă aproximativ 15 minute.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.