Meyer Lemon-Marmeladă De Portocale Din Sânge

Meyer Lemon-Marmeladă De Portocale Din Sânge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Meyer Lemon-Blood Orange marmeladă. Această rețetă servește 70. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lămâi meyer, pectină pudră cu conținut scăzut de zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată De Kale Cu Portocale De Sânge Și Lămâie Meyer, Meyer Lămâie Sânge Portocaliu Glazurate Friptură De Pui, și Salată roșie de Quinoa, Kale, portocală de sânge și Pom cu vinetă de lămâie Meyer.

Instrucțiuni

1
Clătiți lămâile și portocalele. Folosind un cojitor de legume, tăiați partea colorată doar din 2 lămâi și 4 portocale. Se toaca marunt coaja. Puneți 2 linguri de coajă de lămâie, 6 linguri de coajă de portocală și 1 cană de apă într - o tigaie de 6 până la 8 litri; aruncați coaja rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Cu un cuțit ascuțit, tăiați și aruncați coaja și membrana rămase din lămâi și 10 din portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați fructele în bucăți, aruncând semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți lămâi, apoi portocale, o porție la un moment dat, până când aveți 2 căni care sunt curățate fără probleme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă pur în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Învârtiți fructele rămase, frecați sucul printr-o strecurătoare într-un bol și măsurați. Strângeți suficient suc din portocalele rămase pentru a face un total de 4 căni; adăugați suc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați tigaia la foc mare și aduceți la fierbere, amestecând des. Continuați să fierbeți, amestecând des, până se reduce la 5 căni, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Într-un castron mic, amestecați pectina și 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați amestecul de pectină în tigaie. Se amestecă la foc mare până când amestecul revine la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați zahărul rămas și amestecați până când amestecul revine la fierbere. Se amestecă și se fierbe exact 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
11
Scoateți din căldură.
12
La o dată, amestec de marmeladă polonic în borcane de conserve curate (Dimensiune 1-cupa) la termen de 1/8 inch de sus. Ștergeți jantele jarului curat. Setați un nou capac plat de conserve pe fiecare borcan. Înșurubați benzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
PolonicPolonic
13
Protejând mâinile cu suporturi pentru oală, inversați borcanele umplute pe un prosop timp de 5 minute, apoi întoarceți capacul în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
14
Lăsați marmelada să se răcească cel puțin 24 de ore. Verificați sigiliile apăsând ferm pe centrele capacelor. Dacă un capac apare înapoi, nu este sigilat; păstrați marmelada nesigilată în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții70
Scor De Sănătate2
Revista