Meyer Lemon-Marmeladă De Portocale Din Sânge

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Meyer Lemon-Blood Orange marmeladă. Această rețetă servește 70. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lămâi meyer, pectină pudră cu conținut scăzut de zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salată De Kale Cu Portocale De Sânge Și Lămâie Meyer, Meyer Lămâie Sânge Portocaliu Glazurate Friptură De Pui, și Salată roșie de Quinoa, Kale, portocală de sânge și Pom cu vinetă de lămâie Meyer.
Instrucțiuni
Clătiți lămâile și portocalele. Folosind un cojitor de legume, tăiați partea colorată doar din 2 lămâi și 4 portocale. Se toaca marunt coaja. Puneți 2 linguri de coajă de lămâie, 6 linguri de coajă de portocală și 1 cană de apă într - o tigaie de 6 până la 8 litri; aruncați coaja rămasă.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați și aruncați coaja și membrana rămase din lămâi și 10 din portocale.
Tăiați fructele în bucăți, aruncând semințele.
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți lămâi, apoi portocale, o porție la un moment dat, până când aveți 2 căni care sunt curățate fără probleme.
Învârtiți fructele rămase, frecați sucul printr-o strecurătoare într-un bol și măsurați. Strângeți suficient suc din portocalele rămase pentru a face un total de 4 căni; adăugați suc în tigaie.
Așezați tigaia la foc mare și aduceți la fierbere, amestecând des. Continuați să fierbeți, amestecând des, până se reduce la 5 căni, aproximativ 8 minute.
Într-un castron mic, amestecați pectina și 1/4 cană de zahăr.
Adăugați amestecul de pectină în tigaie. Se amestecă la foc mare până când amestecul revine la fierbere.
Adăugați zahărul rămas și amestecați până când amestecul revine la fierbere. Se amestecă și se fierbe exact 1 minut.
La o dată, amestec de marmeladă polonic în borcane de conserve curate (Dimensiune 1-cupa) la termen de 1/8 inch de sus. Ștergeți jantele jarului curat. Setați un nou capac plat de conserve pe fiecare borcan. Înșurubați benzile.
Protejând mâinile cu suporturi pentru oală, inversați borcanele umplute pe un prosop timp de 5 minute, apoi întoarceți capacul în sus.
Lăsați marmelada să se răcească cel puțin 24 de ore. Verificați sigiliile apăsând ferm pe centrele capacelor. Dacă un capac apare înapoi, nu este sigilat; păstrați marmelada nesigilată în frigider.