Mexi-Mac
Mexi-Mac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 701 calorii. Un amestec de carne de vită măcinată, sos picant, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Mexi-Mac Caserola, Mexi-Mac Skillet, și Mexi-Quiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare pana se rumeneste bine, amestecand des pentru a separa carnea.
Se amestecă sosul picant, pudra de chili, roșiile și porumbul în tigaie și se încălzește la fierbere. Reduceți focul la minim și gătiți timp de 10 minute. Se amestecă pastele în tigaie și se presară cu brânza. Acoperiți și încălziți până se topește brânza.
Garnisiți cu avocado și smântână, dacă doriți.