Merluciu albastru bătut sau tigaie albă prăjită este un pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $9.06 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 169g de proteine, 149g de grăsime, și un total de 2697 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, apă, file de pește și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este super. Încercați Merluciu Prăjit În Stil Portughez, Merluciu prăjit cu salată de cartofi de mărar, și Merluciu prăjit în tigaie, fasole albă și bulion de chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosesc 3 bucăți lungi groase de pește. L-am tăiat în bucăți de 3 inci. Uscați bucățile de pește cu prosoape de hârtie. Set Aside.In un castron mic de amestecare, bateți ouăle, apa, sarea și paprika.In un bol mediu de amestecare, adăugați făină, amidon de porumb și praf de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Se amestecă bine.
3
Adăugați amestecul de ouă și bateți, dacă este prea gros, adăugați lapte 1 masălingura la un moment dat. Aluatul trebuie să fie gros pentru a se ține de pește, nu curgător.Preîncălziți tigaia la foc mediu cu 1/4 cană de ulei vegetal.Folosiți clești pentru a înmuia bucățile de pește în aluat. Folosiți o lingură pentru a așeza aluatul pe partea superioară a bucății după ce este în tigaie.După ce partea de jos este maro auriu, rândul său, o dată, apăsați în jos pe partea de sus ușor cu spatula pentru a asigura distribuția căldurii.Prăjiți peștele în două loturi separate folosind echilibrul uleiului vegetal pentru al doilea lot.Păstrați cald la cuptor până când tot peștele este gătit.Aluatul are un gust foarte ușor, nu este înmuiat cu ulei.Folosiți un sos de scufundare la alegere.Dacă utilizați acest aluat pe fileuri subțiri, folosiți o lingură cu fante pentru a înmuia peștele în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.