Mere Coapte Umplute Cu Dovlecei
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați squash și mere coapte, Dovlecel la cuptor cu mere, și Squash ghindă umplute cu curcan, mere și brânză elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325. Mere de bază, lăsând fundul intact; curățați treimea superioară a fiecăruia.
Scoateți centrele de mere, lăsând 1/2-in. scoici; tăiați mărul îndepărtat și lăsați-l deoparte.
Așezați merele cu miez într-un 13x9-in fără grăsime. vas de copt. Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană zahăr brun, suc de portocale și apă; se toarnă peste mere.
Coaceți, neacoperit, 1 oră sau până când merele sunt fragede, ungând ocazional cu amestec de suc.
Într-o cratiță mare, încălziți untul la foc mediu-mare.
Adăugați mărul tocat; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă dovleceii; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă sare, 1/4 linguriță nucșoară și zahărul brun rămas. Lingură în mere coapte; se presară cu nucșoară rămasă.
Coaceți cu 30-35 de minute mai mult sau până se încălzește, ungând ocazional.
Stropiți cu sucuri de tigaie înainte de servire.