Mere coapte cu coacăze și Sauternes
Dacă aveți în jur 1 oră pentru a petrece în bucătărie, mere coapte cu coacăze și Sauternes ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 245 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de sauternes, coacăze, crenguță de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pere coapte cu sos de cremă Sauternes, Cod Copt Cu Coacăze, și Pere Coapte Cu Coacăze Și Scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați merele într-un vas de copt de 8 pe 10 inci, lăsând spațiu între ele. Umpleți fiecare cavitate de mere cu 2 linguri de coacăze.
Presărați zahărul brun peste mere și în vas.
Sauternes peste și în jurul merelor și adăugați crenguța de cimbru în vas.
Acoperiți cu folie și coaceți timp de 45 de minute, sau până când merele sunt fragede, dar încă își păstrează forma.
Transferați în farfurii și stropiți cu sucurile de tigaie.
Se ornează cu crenguțele de cimbru și se servește cu iaurt.