Mere coapte cu coacăze și Sauternes

Mere coapte cu coacăze și Sauternes
Dacă aveți în jur 1 oră pentru a petrece în bucătărie, mere coapte cu coacăze și Sauternes ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 245 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de sauternes, coacăze, crenguță de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pere coapte cu sos de cremă Sauternes, Cod Copt Cu Coacăze, și Pere Coapte Cu Coacăze Și Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați merele într-un vas de copt de 8 pe 10 inci, lăsând spațiu între ele. Umpleți fiecare cavitate de mere cu 2 linguri de coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Presărați zahărul brun peste mere și în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Burniță
5
Sauternes peste și în jurul merelor și adăugați crenguța de cimbru în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SauternesSauternes
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Acoperiți cu folie și coaceți timp de 45 de minute, sau până când merele sunt fragede, dar încă își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Transferați în farfurii și stropiți cu sucurile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se ornează cu crenguțele de cimbru și se servește cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista