Memphis Curcan Prăjit
Curcanul prăjit Memphis este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 641 calorii, 98G de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, curcan, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Picioare De Curcan În Stil Memphis-Alton Brown, Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, și Marlowe de Memphis BBQ uscat freca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți curcanul în friteuza goală și acoperiți cu apă rece.
Scoateți curcanul; marcați linia în care se află apa în oală. Goliți apa și uscați bine friteuza și curcanul.
Se amestecă boia afumată, praful de usturoi, pudra de ceapă, ardeiul cayenne, cimbru, 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițe de piper negru într-un bol.
Presărați o parte din condimente frecați în interiorul cavității curcanului. Separați pielea de carnea de sân cu degetele, începând din partea de sus a sânului și alunecând spre dreapta și spre stânga, apoi lucrând în jos. Masați o parte din frecare pe carnea de sub piele.
Presărați restul de frecare pe pielea curcanului.
Așezați curcanul pe o tavă de foi și acoperiți-l cu folie de plastic. Refrigerați peste noapte sau până la 24 de ore, astfel încât aromele să se poată căsători.
Umpleți friteuza cu ulei de arahide până la linia pe care ați marcat-o (nu umpleți mai mult de trei sferturi din drum). Preîncălziți uleiul la 400 de grade F; va dura aproximativ 1 oră.
Între timp, scoateți curcanul din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei pe măsură ce uleiul se încălzește. Odată ce uleiul ajunge la 400 de grade F, coborâți foarte atent curcanul în uleiul fierbinte. (Cele mai multe friteuze de curcan vin cu un coș pentru curcan care are cârlige și un mâner pentru a coborî și ridica; în caz contrar, obțineți-vă un set lung de clești robusti pentru a prinde cavitatea interioară și sânul și o furculiță industrială de bucătărie pentru a ține partea din spate a păsării.) Asigurați-vă că uleiul își menține temperatura în timpul prăjirii. Prăjiți curcanul până când pielea este maro auriu închis și crocantă sau până când temperatura internă a sânului atinge 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 45 de minute. Scoateți cu grijă curcanul din ulei și lăsați-l să se odihnească și să se scurgă pe un suport de sârmă, aproximativ 30 de minute. Nu acoperiți curcanul cu folie sau va pierde o parte din crocant. Temperatura internă va crește la 165 de grade F în timp ce se odihnește.
Transferați curcanul pe o placă sau platou.
Fotografie de David Malosh