Melissa curcan fleică

Melissa curcan fleică
Carnea de curcan a Melissei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 241 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, usturoi, supă de roșii condensată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 85 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Melissa curcan fleică, Carne De Curcan, și Carne De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați curcanul măcinat, ceapa, țelina, usturoiul, busuiocul, parmezanul, firimiturile de pâine, oul și laptele împreună într-un bol mare. Formați amestecul într-o pâine și puneți-l în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Turcia TerestrăTurcia Terestră
PesmetPesmet
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Se toarnă supa de roșii peste foaia de carne. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista