Melasă-Șuncă Glazurată Cu Cafea

Melasă-cafea glazurate sunca este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 887 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cafea tare, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, Marinada De Cafea Și Melasă, și Cafea-Melasă Shoofly Pie.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente până se omogenizează. Apoi rezervați 1 cană de sos de melasă-cafea într-un castron mic; puneți sosul rezervat deoparte.
Tăiați șunca și, dacă doriți, marcați într-un model de diamant.
Așezați șunca într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Se toarnă uniform sosul de melasă-cafea rămas peste șuncă.
Coaceți, pe raftul inferior, la 350 timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 140, ungând cu sos în tigaie la fiecare 15 minute. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu ușor unsă în ultimele 30 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Scoateți șunca din tava de copt; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Încălziți sosul de melasă-cafea rezervat și serviți cu șuncă.
Melasă-cafea piept de curcan glazurat: înlocuiți 1 (5 - până la 5 1/2 lire) piept de curcan cu piele pentru șuncă.
Așezați curcanul într - o tigaie ușor unsă de 11 x 7 inci. Procedați conform instrucțiunilor, acoperind ușor cu folie de aluminiu înainte de coacere.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; descoperiți și coaceți încă 1 până la 1 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 170, ungând cu sos de melasă-cafea la fiecare 15 minute.
Se servește cu sos cald rezervat de melasă-cafea. Face 10 până la 12 porții.