Melasă-Șuncă Glazurată Cu Cafea

Melasă-Șuncă Glazurată Cu Cafea
Melasă-cafea glazurate sunca este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 887 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cafea tare, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, Marinada De Cafea Și Melasă, și Cafea-Melasă Shoofly Pie.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente până se omogenizează. Apoi rezervați 1 cană de sos de melasă-cafea într-un castron mic; puneți sosul rezervat deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
CafeaCafea
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați șunca și, dacă doriți, marcați într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
3
Așezați șunca într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă uniform sosul de melasă-cafea rămas peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
CafeaCafea
SosSos
șuncășuncă
5
Coaceți, pe raftul inferior, la 350 timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 140, ungând cu sos în tigaie la fiecare 15 minute. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu ușor unsă în ultimele 30 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți șunca din tava de copt; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Încălziți sosul de melasă-cafea rezervat și serviți cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
CafeaCafea
SosSos
șuncășuncă
8
Melasă-cafea piept de curcan glazurat: înlocuiți 1 (5 - până la 5 1/2 lire) piept de curcan cu piele pentru șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
MelasăMelasă
CafeaCafea
OsOs
șuncășuncă
9
Așezați curcanul într - o tigaie ușor unsă de 11 x 7 inci. Procedați conform instrucțiunilor, acoperind ușor cu folie de aluminiu înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 1 oră; descoperiți și coaceți încă 1 până la 1 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 170, ungând cu sos de melasă-cafea la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
CafeaCafea
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Se servește cu sos cald rezervat de melasă-cafea. Face 10 până la 12 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
CafeaCafea
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista