Medley crem de salată de fructe

Medley crem de salată de fructe
Medley cremos de salată de fructe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 8 și costă 74 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 108 calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână smântână, mango, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 36% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cremoasă de fructe , Salată de fructe și Salată de fructe cu sos cremos glazut {My Favorite Fruit Salad} .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați merele, mango, strugurii și smântâna. Se da la frigider pana la servire. Chiar înainte de servire, amestecați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
StruguriStruguri
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Salată de fructe în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Nichel și nichel Truchard Vineyard Chardonnay, cu o evaluare de 4,7 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Nichel și nichel Truchard Vineyard Chardonnay
Nichel și nichel Truchard Vineyard Chardonnay
Nickel & Nickel's 2000 Truchard Vineyard Chardonnay este al doilea vin din acest soi care a fost introdus în portofoliul Nickel and Nickel. Produs în Carneros, o denumire răcoroasă și aerisită, renumită pentru producerea unui Chardonnay demn de remarcat, vinul oferă arome de fructe tropicale și stejar dulce. O notă de fermentație malolactică scoate la gură note de ananas copt, pere, mere, citrice, care sunt accentuate de note de vanilie și condimente din stejar. Textura minunată și aciditatea strălucitoare a vinului se contopesc într-un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista