Medalioane de vită cu slănină și Moreluri
Medalioane de carne de vită cu slănină și Morels este un fără gluten felul principal. Pentru $ 8.48 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 917 calorii, 46G de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână mai multe, sare, madeira și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină, Medalioane De Porc Învelite Cu Slănină La Grătar, și Medalioane de vită cu sos de coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați o felie de slănină în jurul fiecărui medalion de vită și asigurați-vă cu scobitori. Condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie, încălziți uleiul până strălucește.
Adăugați medalioanele și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, 2 minute; întoarceți și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați morelele și scallions și gătiți la foc moderat până când scallions sunt fragede.
Transferați carnea pe o farfurie. Gatiti legumele inca 2 minute, adaugati Madeira si fierbeti timp de 2 minute.
Adăugați carnea și stocul și fierbeți la foc moderat, rotind, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 140, aproximativ 3 minute.
Transferați carnea pe farfurii; aruncați scobitorii.
Scoateți tigaia de pe foc și rotiți-o în unt. Se condimentează cu sare și piper, se pune lingura peste carne și se servește.