Medalioane De Somon Asiatic

Medalioane De Somon Asiatic
Reteta medalioane de somon din Asia ar putea satisface pofta din Asia în aproximativ 45 de minute. Pentru 4,43 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 309 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, ulei de susan, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Medalioane Asiatice De Porc, Medalioane de porc cu fler asiatic, și Medalioane picante de porc în stil coreean cu Slaw Asiatic.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ceapa, arpagicul, pătrunjelul și usturoiul; da deoparte. Înmuiați șirul de bucătărie în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
BolBol
2
Folosind o pensetă sau un clește mic, îndepărtați oasele știftului din somon trăgând oasele într-un unghi. Pentru a Debona somonul pentru rulare, începeți de la un capăt al clapei stomacului și tăiați între oase și până la coloana vertebrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
3
Tăiați în jurul coloanei vertebrale și a osului mic de deasupra ei, tăind până la, dar nu prin, pielea care ține cele două părți împreună. Repetați pe cealaltă parte, astfel încât oasele centrale să fie complet separate de friptura de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
OsOs
4
Pe fiecare friptură, tăiați aproximativ 2 in. de piele de la capătul clapei stomacului stâng. Fripturi deschise plat. Se amestecă amestecul de ceapă peste somon. Îndoiți partea stângă peste umplere. Rotiți cu grijă somonul pentru a forma un cerc. Înfășurați șirul de bucătărie înmuiat în jurul rulourilor de somon și legați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
FripturăFriptură
CeapăCeapă
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
5
Într-un castron mic, combinați siropul, oțetul, sosul hoisin și uleiul de susan. Puneți deoparte 1 lingură de sos pentru servire. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Ulei De SusanUlei De Susan
OțetOțet
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
BolBol
6
Somon la grătar, neacoperit, la foc mediu sau la fiert 4 in. de la căldură timp de 4 minute pe fiecare parte; basting frecvent cu marinada rezervată. Întoarceți somonul și grătiți cu 2-3 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți și aruncați șirul.
8
Stropiți somonul cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SosSos

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Calista Coast Range Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate94
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista