Medalioane de căprioare cu mere caramelizate verzi

Medalioane de căprioare cu mere caramelizate verzi
Medalioane de cerb necultivat cu mere caramelizate verzi este un fără gluten rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 554 calorii. Pentru $ 5.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți măduvă osoasă, ulei de măsline, garni de buchet și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Încercați Medalioane de porc cu afine și mere, Medalioane de porc cu mere Sotate, și Medalioane de porc cu Scallions și sos verde Magic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul: într-o cratiță mare, folosiți o cantitate mică de ulei pentru a călca oasele care au fost scoase din pârloagă. Când au o culoare închisă bogată, adăugați pastă de roșii, mirepoix, garni de buchet și 2 1/3 litri de apă și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o altă tigaie, sotează șalotul în puțin mai mult ulei de măsline până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți de pe foc și adăugați vinul și portul. Reveniți la căldură și lăsați lichidul să se reducă până când este aproape evaporat. Aveți grijă, deoarece lichidul se poate aprinde. Apoi adăugați stocul din cealaltă tigaie la reducerea vinului. Gatiti inca 40 de minute. Treceți prin chinois.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
PortPort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați sare și piper, după gust. Această cantitate de sos va servi 8 până la 10 persoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Pentru a pregăti și a prezenta căprioara, sare și piper medalioanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
VânatVânat
6
Se sotează în puțin ulei de măsline și se gătește la foc mediu mare până la RAR până la mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Să se odihnească. Într-o altă tigaie, puneți untul clarificat și sotati merele cu zahăr pudră timp de 25 de secunde până când au o culoare aurie. Verificați sensibilitatea cu un cuțit de împerechere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați medalioanele ca 3 petale îndreptate din centrul plăcii. Deasupra fiecărui medalion, așezați o păpușă de măduvă osoasă. Între vârfurile exterioare ale medalioanelor, așezați 2 bucăți de măr curbându-se spre exterior ca niște aripi. Între arcul merelor, Așezați 1 morcov pentru bebeluși în interiorul a 2 vârfuri de sparanghel. În centrul plăcii puneți doar 1 lingură de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate7
Revista