Medalie de aur Sizzling Fajitas

Medalie de aur Sizzling Fajitas
Medalia de aur Sizzling Fajitas necesită aproximativ 1 oră și 33 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,82 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 26 g de grăsimi și un total de 489 de calorii. 90 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și luați praf de ceapă, brânză cheddar, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ biscuiți clasici Gold Medal®, împachetări grecești cu medalie de aur și prăjituri pentru câștigătorul medaliei de aur.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic resigibilă, combinați 2 linguri de ulei vegetal, suc de lămâie, usturoi, chimen, praf de usturoi, praf de ceapă, sos iute, sare, piper și carnea la alegere. Sigilați și aruncați punga pentru a acoperi. Marinați la frigider. *Notă bucătarului: 15 minute pentru creveți, 20 de minute pentru pui și 1 oră pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne (piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Friptură Sau Creveți Decojiți și Devenați)Carne (piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Friptură Sau Creveți Decojiți și Devenați)
(, Piept De Pui, Friptură Sau și Creveți)(, Piept De Pui, Friptură Sau și Creveți)
1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime1 Ceapă Medie, Tăiată în Jumătate și Feliată Pe Lungime
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Preîncălziți-vă serverele din fontă într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de cel puțin 20 de minute, pentru a obține un sfârâit bun atunci când puneți fajitas-urile.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Încingeți grătarul exterior sau o tigaie mare de interior la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți carnea din marinată și puneți-o pe grătarul încins, aruncați marinada. Gătiți puiul până când este gătit, aproximativ 5 minute pe parte, friptura de fustă aproximativ 3 minute pe parte pentru mediu-rari și aproximativ 2 minute pentru creveți. Tăiați puiul și friptura în fâșii dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Într-o tigaie mare, încălziți cele 2 linguri de ulei vegetal rămase și prăjiți ceapa și ardeiul gras până devin crocante, cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Înfășurați tortilla în folie și încălziți-le în cuptorul cu serverele timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Când sunteți gata de servit, scoateți servitoarele din fontă din cuptor și aranjați rapid carnea și ardeii și ceapa pe el. Va începe imediat să sfârâie din grăsimea și umezeala lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Serviți sfârâind imediat cu tortilla calde și alte acompaniamente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Fajitas funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateExpert
Gata În1 h, 33 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista