Medalie De Aur Rulouri Clasice De Cină
Medalia de aur rulourile clasice de cină de la Euro necesită în jur 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această pâine are 141 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 15 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, drojdie cu acțiune rapidă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 145 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Medalie De Aur Biscuiti Clasici, Medalia De Aur Pâine Franțuzească Clasică, și Dip De Legume Cu Medalie De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, zahărul, 1/4 cană de unt, sare și drojdie cu o lingură de lemn până se amestecă bine. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți apa și laptele la foc mediu, amestecând frecvent, până când este foarte cald și un termometru cu citire instantanee citește 120 F până la 130 F.
Adăugați amestecul de apă și oul în amestecul de făină. Bateți cu un mixer electric la viteză mică 1 minut, oprindu-vă frecvent pentru a răzui aluatul din partea și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul de făină este umezit. Bateți la viteză medie 1 minut, oprindu-vă frecvent pentru a răzui bolul. Cu o lingură de lemn, amestecați suficient din făina rămasă, aproximativ 1/2 cană odată, până când aluatul este moale, lasă partea bolului și este ușor de manevrat (aluatul poate ușor lipicios).
Presărați ușor făina pe un blat sau o tăietură mare.
Așezați aluatul pe suprafața făinoasă. Frământați plierea aluatului spre dvs., apoi cu călcâiele mâinilor, împingând aluatul departe de dvs. cu o mișcare scurtă de balansare. Mutați aluatul un sfert de tură și repetați. Continuați să frământați aproximativ 5 minute, stropind suprafața cu mai multă făină dacă aluatul începe să se lipească, până când aluatul este neted și elastic. Pulverizați un castron mare cu spray-ul de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. Aluatul este gata dacă rămâne o indentare când apăsați vârful degetelor aproximativ 1/2 inch în aluat.
Pulverizați partea inferioară și părțile laterale ale unei tigaie de 13x9 inci cu spray-ul de gătit. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a-l dezumfla. Împărțiți aluatul în 15 bucăți egale. Formați fiecare piesă într-o bilă; așezați în tigaie.
Ungeți cu unt topit. Pulverizați ușor foaia de folie de plastic cu spray de gătit; acoperiți tigaia ușor cu folia de plastic, pulverizată cu partea în jos.
Lăsați să crească într-un loc cald aproximativ 30 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Îndepărtați folia de plastic.
Mutați suportul cuptorului într-o poziție joasă, astfel încât partea superioară a tigaiei să fie în centrul cuptorului.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie într-un suport de răcire. Pentru o crustă mai moale, periați blaturile rulourilor cu unt la temperatura camerei, folosind o perie de patiserie.
Se servește cald sau răcit.