Mazăre Moale
Mazărea moale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 169 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare de mare și piper, mazăre, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Încercați Plăcintă de vită tocată și mazăre moale, Mazăre Moale, și Prăjituri de pește cu mazăre fără mușchi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie și adăugați ceapa tocată, menta și mazărea. Acoperiți și lăsați câteva minute la abur. Mash cu un masher de cartofi. Puteți face acest lucru și cu un robot de bucătărie, doar pulsați-l până la neted. Indiferent dacă se zdrobește sau pulsează, când s-a terminat, adăugați untul și condimentați foarte atent, după gust.