Mazăre despicată și cozi de porc
Mazărea împărțită și cozile de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 695 calorii, 47G de proteine, și 39G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cozi de porc, unt, mazăre vărsată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mazăre indiană împărțită cu legume, Miel Persan Cu Mazăre Despicată, și Prințul Caspian Split Peas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Fierbeți cozile de porc în 2 litri de apă timp de 1 1/2 ore, schimbând apa la fiecare jumătate de oră până când cozile de porc sunt moi și cea mai mare parte a sării a fost îndepărtată.
Fierbeți mazărea despicată și jamboanele de șuncă în 2 litri de apă până când mazărea despicată este moale, aproximativ 1 oră.
Scoateți cârligele de șuncă din oală.
Adăugați ceapa și ardeii în mazărea despicată și condimentați cu sarea, piperul negru și oregano. Se fierbe până când legumele sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Adăugați cozile de porc înmuiate și untul.
Lăsați să gătească încă 15 minute până se termină.
Serviți peste orez alb aburit.