Mazăre cu ochi negri cu Ham Hock

Mazăre cu ochi negri cu Ham Hock
Black Eyed Peas cu Ham Hock ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 158 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cimbru, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri, și Mazăre Cu Ochi Negri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul în oală și transpirați ceapa la foc mediu până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați țelina și usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați jaretul și suficientă apă pentru a acoperi complet jaretul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați ardeii iute, frunza de dafin, cimbru și piper. Aduceți apa la fierbere, apoi acoperiți oala și transferați-o în cuptor. Gatiti 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
După 1 oră, adăugați mazărea cu ochi negri în oală și puneți oala înapoi în cuptor, de data aceasta neacoperită. Gatiti inca 1 1/2 ore sau pana cand fasolea si carnea de porc sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu GoyaOțet De Vin Roșu Goya
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Serviți cu alegerea părților laterale, cum ar fi verdeață sau varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
KaleKale
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista