Mazăre Condimentată Indiană
Rețeta de mazăre condimentată indiană este gata în aproximativ 13 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 40 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, sare, semințe de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mazăre Condimentată Indiană Cu Tofu, Mazăre despicată indiană cu legume, și Cartofi indieni, mazăre și conopidă pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.