Matzo Brei
Matzo Brei necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 400 de calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 468 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați matzo, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Luminat Matzo Brei aka matzo prăjit, Matzo Brei, și Matzo Brei.
Instrucțiuni
Caramelizați ceapa: pentru matzo Brei sărat, va trebui mai întâi să caramelizați ceapa.
Încălziți 2 linguri de grăsime sau ulei de pui într-o tigaie saut și gătiți ușor ceapa până se înmoaie și se caramelizează.
Lăsați-le să gătească la foc mediu câteva minute, apoi presărați puțină sare și puțin zahăr peste ele. Acoperiți tigaia și dați focul la minim. Se amestecă ocazional. Acest lucru ar trebui să dureze 15-20 de minute.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Înmoaie matzo-ul: înmoaie puțin matzo-ul trecându-le sub apă rece timp de aproximativ un minut. Cu cât le udați mai mult, cu atât vor fi mai moi; este alegerea ta.
Rupeți matzo și amestecați cu ouăle bătute și ceapa caramelizată: bateți ouăle cu puțină sare și piper negru într-un castron mare. Rupeți matzo - ul în bucăți de aproximativ 1/2 până la 1 inch în vasul cu ouăle. Se amestecă ceapa caramelizată și se amestecă bine.
Încălziți restul de 2 linguri de grăsime de pui în tigaia saut saut la foc mediu-mare.
Lăsați acest lucru să se încălzească un minut sau două, apoi turnați amestecul matzo-ou. Gatiti acest lucru, miscandu — l in mod constant, pana cand ouale sunt abia setate-doriti ca acestea sa fie putin curgatoare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 90 de secunde.
Se servește imediat, garnisit cu pătrunjel sau arpagic.
Bateți ouăle, 2 linguri de lapte, sarea, zahărul și apa de flori portocalii (dacă se utilizează) într-un castron mare.
Zdrobiți matzo și înmuiați în lapte: într-un alt castron, zdrobiți matzo în bucăți de 1/2 până la 1 inch.
Adăugați cana de lapte și amestecați bine.
Lăsați acest lucru să stea cel puțin 30 de secunde — cu cât matzo stă mai mult în lapte, cu atât va deveni mai moale. Îmi place să-l las să stea 2 minute.
Amestecați matzo înmuiat cu ouă: când sunteți gata, mutați matzo înmuiat din vasul cu lapte în vasul cu ouăle.
Se amestecă bine pentru a combina.
Încălziți untul într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare.
Lăsați-l să se încălzească un minut sau două înainte de a adăuga amestecul matzo-ou. Gatiti, amestecand continuu, pana cand ouale sunt abia setate, aproximativ 90 de secunde.
Serviți garnisit cu zahăr de scorțișoară, sos de mere sau altceva dulce; gemurile și conservele sunt o alegere bună.