Matoke în sos de arahide este un sos care servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 178 de calorii . Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Mergeți la magazin și luați chimen măcinat, arahide măcinate, pătlagină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 45% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sosul Zhoug (alias Schug Sauce) – Un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu , Rule de primăvară vegetariene fără gluten cu sos de arahide în stil thailandez și Satay de pui malaezian cu sos de arahide .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți 8 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătlagini Galbene, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătlagini Galbene, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
2
Adăugați roșii; se acoperă și se fierbe timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Scurgeți și puneți imediat roșiile în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Scurgeți și uscați. Curățați și tăiați roșiile; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Într-o tigaie mare, căliți ceapa, semințele de chimen și semințele de muștar în ulei până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă ardeii, ghimbir, chimen măcinat, coriandru, sare, turmeric și roșii. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen Măcinat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Turmeric
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați pătlagină și apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când pătlaginele sunt fragede, amestecând din când în când. Se amestecă alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)