Matoke în sos de arahide

Matoke în sos de arahide
Matoke în sos de arahide este un sos care servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 178 de calorii . Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Mergeți la magazin și luați chimen măcinat, arahide măcinate, pătlagină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 45% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sosul Zhoug (alias Schug Sauce) – Un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu , Rule de primăvară vegetariene fără gluten cu sos de arahide în stil thailandez și Satay de pui malaezian cu sos de arahide .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți 8 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătlagini Galbene, Tăiate în Felii De 1/2 Inch4 Pătlagini Galbene, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătlagini Galbene, Tăiate în Felii De 1/2 InchPătlagini Galbene, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
2
Adăugați roșii; se acoperă și se fierbe timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți și puneți imediat roșiile în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Scurgeți și uscați. Curățați și tăiați roșiile; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Într-o tigaie mare, căliți ceapa, semințele de chimen și semințele de muștar în ulei până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă ardeii, ghimbir, chimen măcinat, coriandru, sare, turmeric și roșii. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați pătlagină și apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când pătlaginele sunt fragede, amestecând din când în când. Se amestecă alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții9
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista