Masă De Ziua Recunoștinței: Rețetă De Sos De Afine Cu Busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați masa de Ziua Recunoștinței: rețeta de sos de afine cu busuioc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 135 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de zahăr, coajă de portocală, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de dovleac pentru masa de Ziua Recunoștinței, Sos de afine pentru cina de Ziua Recunostintei, și Recapitulare Ziua Recunostintei: Sos De Mere Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați afine, apoi reveniți la fierbere până când afinele încep să izbucnească (cu fericire), aproximativ 7-8 minute.Reduceți căldura, adăugați sucul de portocale și coaja și fierbeți la foc mic timp de 10 minute până când afinele s-au fiert. Se amestecă busuiocul și se lasă sosul să se răcească la temperatura camerei, apoi se servește. Mai multe rețete de afine pe Food Republic:salată prăjită de usturoi și Quinoa cu afine
Muștar Dulce De Afine Din New York