Masala de miel cu orez cu bijuterii

Masala de miel cu orez cu bijuterii
Masala de miel cu orez cu bijuterii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 2,68 USD pe porție. O porție conține 443 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, lapte de cocos, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fructele uscate, puteți urma acest fel principal cu Parfaite de nectarină cu Crumble de nucă și cremă de caju de lămâie (Raw, Vegan, Paleo) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare sunt Orez Cu Bijuterii, Orez Cu Bijuterii, și Orez Auriu Cu Bijuterii.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 lingurițe garam masala, sare, praf de usturoi și făină; aruncați cu cuburi de miel pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Garam MasalaGaram Masala
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Miel brun în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți mielul și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
4
Adăugați ceapa și mărul în tigaie și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până când mărul este fraged. Întoarceți mielul în tigaie; amestecați restul de 1 1/2 lingurițe garam masala, roșii și lapte de cocos. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Garam MasalaGaram Masala
TomateTomate
MărMăr
CeapăCeapă
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute. Aranjați carnea și sosul peste orez cu bijuterii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
OrezOrez
1
Sotati ceapa in ulei incins intr-o cratita mare la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă orezul, bulionul și apa; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura, fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CeapăCeapă
ApăApă
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă fructele, se acoperă și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner
Podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete, cu o piatră umedă a Palatului, floare de pere, kiwi și lucernă.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista