Masala de miel cu orez cu bijuterii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 2,68 USD pe porție. O porție conține 443 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, lapte de cocos, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fructele uscate, puteți urma acest fel principal cu Parfaite de nectarină cu Crumble de nucă și cremă de caju de lămâie (Raw, Vegan, Paleo) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare sunt Orez Cu Bijuterii, Orez Cu Bijuterii, și Orez Auriu Cu Bijuterii.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 1/2 lingurițe garam masala, sare, praf de usturoi și făină; aruncați cu cuburi de miel pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Garam Masala
Carne De Tocană De Miel
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Miel brun în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți mielul și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
4
Adăugați ceapa și mărul în tigaie și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până când mărul este fraged. Întoarceți mielul în tigaie; amestecați restul de 1 1/2 lingurițe garam masala, roșii și lapte de cocos. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Garam Masala
Tomate
Măr
Ceapă
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute. Aranjați carnea și sosul peste orez cu bijuterii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
Orez
1
Sotati ceapa in ulei incins intr-o cratita mare la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă orezul, bulionul și apa; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura, fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ceapă
Apă
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă fructele, se acoperă și se lasă să stea 5 minute.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete, cu o piatră umedă a Palatului, floare de pere, kiwi și lucernă.