Masala Chai
Rețeta Masala Chai este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 1. O porție conține 243 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ceai slab, cum ar fi assam, îndulcitor, cum ar fi zahărul demerara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au plăcut foarte mult această băutură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați pudră de ceai masala, cum se face pudră de ceai masala sau chai masala, Masala Chai Latte, și Shortbread Masala Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți la fierbere ceaiul, apa, ghimbirul cu lapte, cuișoarele, cardamomul și bățul de scorțișoară și boabele de piper (dacă se utilizează). Reduceți rapid căldura și fierbeți timp de 5 până la 10 minute, până când aroma este intensitatea dorită.
Adăugați îndulcitor după gust. Se strecoară amestecul într-o cană și se servește fierbinte.