Masala Chai

Masala Chai
Rețeta Masala Chai este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 1. O porție conține 243 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ceai slab, cum ar fi assam, îndulcitor, cum ar fi zahărul demerara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au plăcut foarte mult această băutură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați pudră de ceai masala, cum se face pudră de ceai masala sau chai masala, Masala Chai Latte, și Shortbread Masala Chai pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți la fierbere ceaiul, apa, ghimbirul cu lapte, cuișoarele, cardamomul și bățul de scorțișoară și boabele de piper (dacă se utilizează). Reduceți rapid căldura și fierbeți timp de 5 până la 10 minute, până când aroma este intensitatea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați îndulcitor după gust. Se strecoară amestecul într-o cană și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitorîndulcitor

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate23
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista