Marți Fără Gluten: Gogoși Vegane Cu Mere
Marți fără Gluten: gogoșile vegane cu mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 238 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, praf de copt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3645 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Marți Fără Gluten: Brioșe Vegane Cu Pâine Cu Banane, Marți Fără Gluten: Prăjituri Vegane Cu Ciocolată, și Marți Fără Gluten: Apple Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina de orez brun, amidonul de cartofi, amidonul de tapioca, zahărul brun închis, praful de copt, scorțișoara măcinată, sarea, guma de xantan și nucșoara măcinată.
Într-un castron mic, combinați semințele de in măcinate și apa fierbinte. Se amestecă. Permiteți săstați timp de 30 de secunde.
Adăugați inul măcinat, sucul de mere și uleiul la uscareingrediente.
Se amestecă până se formează un aluat. Aluatul va fi ușor lipicios.
Blat generos de făină de orez alb.
Transferați aluatul în contor. Generos făină de orez alb de top de aluat. Pat aluat în dreptunghi gros de 1/2 inch.
Tapetați foaia de copt cu prosoape de hârtie și puneți zahărul granulat în castron. Puneți ambele deoparte.
Adăugați suficient ulei în cuptorul olandez pentru a măsura adâncimea de aproximativ 1 1/2 inci.
Ulei de căldură la 375 F.
Scufundați 2 tăietor de 1/2 inch în făină de orez alb.
Tăiați aluatul în runde. Scufundați tăietorul de 3/4 inch în făină de orez alb.
Tăiați centrele în gogoși cu tăietor mic.
Puneți ușor gogoși în ulei fierbinte. Se prăjește până când gogoșile se ridică la vârful uleiului, aproximativ două minute. Folosind mânerele a două linguri de lemn, răsturnați cu grijă gogoșile. (Dacă după două minute gogoși nu se ridica la partea de sus a uleiului, flip oricum.) Prăji gogoși un minut suplimentar.
Folosind un păianjen (skimmer Chinezesc), scoateți gogoșile din uleiul fierbinte.
Scurgeți câteva secunde pe prosoape de hârtie.
Se transferă în zahăr granulat. Doriți să acoperiți gogoșile în zahăr în timp ce gogoșile sunt încă fierbinți sau zahărul nu se va lipi. Repetați cu aluatul rămas.
Pentru găurile de gogoși: așezați cu grijă găurile de gogoși în ulei fierbinte. Se prăjește un minut. Întoarceți, prăjiți un minut suplimentar.