Maru

Maru
Maru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 91 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.22 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți mure, chambord, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Maru.

Instrucțiuni

1
Amestecați murele în fundul unui agitator de cocktail. Umpleți agitatorul pe jumătate plin cu cuburi de gheață, adăugați sucul de portocale mandarine, Chambord și St-Germain și agitați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
MureMure
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
ChambordChambord
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
SucSuc
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2
Se strecoară în patru pahare sau pahare de vin, se acoperă cu Sapporo și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
3
De la cocktail-uri de bere: 50 de cocktail-uri superb lucrate care vă înviorează Lagerele și berile de Howard și Ashley Stelzer. Copyright 2012 de Howard Stelzer și Ashley Stelzer; fotografii 2012 de Jerry Errico. Publicat de Harvard Common Press.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista