Martini de Crab, Avocado și roșii
Crabul, Avocado și Tomato Martini este un fără gluten, fără lactate și pescatarian băutură. O porție conține 262 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă holland, piper de lămâie, sos de cocktail zatarain și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salată de Crab cu Avocado și roșii, Biscuiți de Crab cu avocado, roșii și porumb, și Aperitiv de busuioc de roșii cu avocado de Crab cu sos de soia Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender 15 secunde sau până la amestecare.
Scoateți și rezervați 3 linguri. amestec de sos rmoulade. Amestecați amestecul de sos rmoulade rămas, avocado și roșii într-un castron mediu.
Așezați jumătate de carne de crab în 6 pahare de martini. Se acoperă uniform cu amestec de avocado și jumătate rămasă de carne de crab.
Stropiți fiecare uniform cu 3 linguri rezervate. amestec de sos rmoulade (aproximativ 1 1/2 linguriță. fiecare). Suliți 2 măsline umplute pe o culegere de lemn și puneți-le într-un pahar; repetați cu măslinele umplute rămase.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.