Martini cu ghimbir, lămâie și Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Martini de ghimbir, lămâie și Lime. O porție conține 346 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă spumantă, vodcă, var și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ghimbir Lamaie Martini, Sosuri-Glazură De Lămâie De Caise / Lime Daiquiri/ Ghimbir De Ananas, și Key Lime Pie Martini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare felie de var în sferturi și așezați-o în 16 forme de cuburi de gheață.
Combinați apa și sucul de lămâie și turnați peste feliile de tei. Congelați cel puțin 4 ore până la îngheț.
Pentru sirop: într-o cratiță mică, combinați apa, zahărul și ghimbirul la foc mediu. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească, aproximativ 20 de minute. Acoperiți tigaia și dați-o la frigider timp de 4 ore.
Răciți 4 pahare de martini în congelator. Umpleți un agitator de cocktail cu gheață.
Adăugați vodca, siropul de ghimbir și apa spumantă. Se agită timp de 10 secunde și se strecoară amestecul în paharele pregătite.
Așezați 1 până la 2 cuburi de gheață cu aromă de var în fiecare pahar și serviți.