Marmorat Dulce-Amar Ciocolata-Cafea Cheesecake
Marmorat Bittersweet ciocolata-cafea Cheesecake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 927 calorii. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bailey ' s (irish Coffee) marmorat Cheesecake, Tort de cafea cu ciocolată marmorată cu Topping de Crumb de ciocolată-caju, și Bittersweet prăjituri de ciocolată topită cu înghețată de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună firimiturile cookie și unt; apăsați ferm în partea de jos a unui 10" tigaie springform.
Coaceți la 325 timp de 12 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Între timp, bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă cafeaua, lichiorul și vanilia în aluat.
Rezervați 2 1/2 căni de aluat; turnați restul de aluat în crustă.
Se amestecă ciocolata topită în aluat rezervat. Lingura dollops de aluat de ciocolată peste aluat de cafea. Rotiți ușor aluatul cu un cuțit.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie rotundă mare și superficială și adăugați apă fierbinte în tigaia superficială la o adâncime de 2".
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când cheesecake-ul este aproape setat. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să stea în cuptorul închis 30 de minute.
Scoateți din cuptor; rulați ușor un cuțit în jurul marginilor pentru a slăbi părțile laterale. Se răcește pe un suport de sârmă; acoperiți și răciți 8 ore.