Marmeladă de pere

Marmeladă de pere
Marmelada de pere necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48 și costă 18 cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 104 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca un condiment la preț foarte rezonabil. Dacă aveți zahăr, suc de portocale, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Sufleul cu marmeladă de whisky Seville , prăjitura de migdale cu marmeladă de portocale și marmeladă de roșii cu citrice sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, acoperiți și procesați perele în loturi, până se face piure. Măsurați suficiente pere pentru a face 2-1/2 căni. Într-un cuptor olandez, combinați ananasul, sucul de portocale, sucul de lămâie, coaja de portocală și perele. Se amestecă pectina. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
PectinăPectină
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se amestecă zahărul; reveniți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se ia de pe foc; îndepărtați spuma. Puneți o oală în borcane sau recipiente de congelare și răciți la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4
Acoperiți și lăsați să stea peste noapte sau până când se întăresc, dar nu mai mult de 24 de ore. Dați la frigider până la 3 săptămâni sau congelați până la 12 luni.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista