Marmeladă de pere
Marmelada de pere necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48 și costă 18 cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 104 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca un condiment la preț foarte rezonabil. Dacă aveți zahăr, suc de portocale, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Sufleul cu marmeladă de whisky Seville , prăjitura de migdale cu marmeladă de portocale și marmeladă de roșii cu citrice sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, acoperiți și procesați perele în loturi, până se face piure. Măsurați suficiente pere pentru a face 2-1/2 căni. Într-un cuptor olandez, combinați ananasul, sucul de portocale, sucul de lămâie, coaja de portocală și perele. Se amestecă pectina. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant.
Se amestecă zahărul; reveniți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; îndepărtați spuma. Puneți o oală în borcane sau recipiente de congelare și răciți la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Acoperiți și lăsați să stea peste noapte sau până când se întăresc, dar nu mai mult de 24 de ore. Dați la frigider până la 3 săptămâni sau congelați până la 12 luni.