Marmeladă de citrice-ficat de pui glazurat cu cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocantă

Marmeladă de citrice-ficat de pui glazurat cu cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocantă
Marmeladă de citrice-ficatul de pui glazurat cu cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 980 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Un amestec de cimbru, unt, grapefruit rubin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este super. Rețete similare includ Marmeladă de citrice-ficat de pui glazurat cu cartofi prăjiți și varză de Bruxelles crocantă, Cârnați de pui prăjiți cu varză de Bruxelles, fenicul și cartofi, și Cartofi dulci prăjiți, varză de Bruxelles și cârnați de pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pe o foaie de copt, aruncați cartofii cu untul topit, 1/2 lingură ulei de măsline, sare, piper și 1/2 lingură cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
UntUnt
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Puneți-le în cuptor timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, încălziți o tigaie mare și adăugați 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați slănina tocată și gătiți câteva minute. Nu vrei să peste-crisp bacon înainte de a adăuga ficatul. Dacă slănina devine prea crocantă înainte ca ficatul să intre, scoateți-o și așezați-vă pe un prosop de hârtie pentru a se scurge. Condimentați ficatul cu sare și piper și adăugați în tigaie. Căutăm un foc întunecat grozav pe fiecare parte, așa că lăsați ficatul să gătească aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
6
Puneți ficatul pe o parte a tigaiei și slănina pe cealaltă. După ce ficatul este fiert, adăugați marmelada și cimbrul rămas și dați-i o aruncare bună sau amestecați. Opriți focul și lăsați să stea. În timp ce ficatul se odihnește, într-o altă tigaie se adaugă 1 lingură de ulei și 1/2 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Puneți tigaia la foc mare și când untul începe să se rumenească, adăugați varza de Bruxelles feliată și întindeți-o pe toată tigaia. Gatiti 2 minute, adaugati sare si piper si aruncati ca o clatita sau pur si simplu amestecati-le. Marginile vor începe să se rumenească și veți obține o crocantă profundă cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
UntUnt
PiperPiper
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați varza de Bruxelles pe o farfurie și așezați ficatul deasupra și apoi flancați-l cu cartofii noi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Cartofi NoiCartofi Noi
1
Încălziți o oală mare la foc mediu și amestecați secțiunile de grapefruit, coaja de grapefruit, zahărul, vinul și oțetul de vin de orez. Aduceți amestecul la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 90 de minute sau până când este frumos și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Coaja De GrapefruitCoaja De Grapefruit
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați rapid. Nu-l curățați complet. Păstrați amestecul într-un borcan pentru a-l folosi cu carne sau deserturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista