Marinată Ușoară De Fajita De Pui
Nevoie de o marinată fără gluten și fără lactate? Marinada ușoară de Fajita de pui ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de pudră de chili, suc de lămâie, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Marinată Ușoară De Fajita, Marinata Fajita de vita sau pui, și Marinada Fajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ulei vegetal, praf de chili, suc de lămâie, miere, praf de usturoi, boia de ardei și piper negru într-un castron pentru a face o marinată.
Așezați fâșiile de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă; se toarnă marinada peste pui. Frământați punga pentru a acoperi puiul cu marinată. Strângeți aerul, sigilați punga și refrigerați 4 ore până peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți fâșiile de pui din marinată; aruncați marinada folosită.
Pui la grătar pe grătarul preîncălzit până se rumenesc, sucurile curg limpede, iar un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă bucată citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.