Marinată rumenită cu usturoi și visiniu

Marinată rumenită cu usturoi și visiniu
Marinada rumenită cu usturoi și visiniu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de marinată. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 17 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, vin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Haricots Verts Cu Usturoi Rumenit, Varza de Bruxelles cu usturoi rumenit, și Haricots Verts cu usturoi rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul; saut 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Se ia de pe foc; se amestecă vinul, sosul de soia și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
TarhonTarhon
VinVin

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista