Marinara de roșii prăjite picante cu dovlecei de spaghete
Picant prăjită roșii Marinara cu spaghete suc de fructe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 741 calorii, 27G de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $ 6.19 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 27 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați țelină, câteva frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Spaghetti Squash Marinara, Spaghetti Squash Marinara, și Marinara Spaghetti Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați coaja de brânză, pachetul de plante medicinale, ceapa, țelina, morcovii, coaja de lămâie, frunzele de dafin, bulionul de pui și apa într-o oală și aduceți-o într-o bulă, apoi reduceți focul la foc mic. Fierbeți cel puțin 1 oră, apoi îndepărtați coaja, pachetul de plante și legumele cu o lingură sau o strecurătoare.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
Pere Bartlett Sau D'Anjou
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați roșiile pe o foaie de copt sau foi de copt într-un singur strat. Împrăștiați usturoiul printre roșii, îmbrăcați-vă cu ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper. Prăjiți roșiile până când se sparg și piei se despart și încep să se încarce, aproximativ 30 de minute. Se răcește roșiile până se răcește suficient pentru a se manipula și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați roșiile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-un vas mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați hamsiile și amestecați până se topesc în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Subţire-
3
Adăugați ceapa feliată, chile, usturoiul, maghiranul și acoperiți și gătiți pentru a înmuia ceapa, 10 până la 15 minute sau până când este foarte dulce și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Usturoi Tocat
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați 1 minut, apoi adăugați vinul și amestecați încă un minut. Amestecați stocul pregătit, roșiile prăjite preparate, pătrunjelul și busuiocul și fierbeți la foc mediu încă 10 până la 15 minute pentru a combina aromele. Se răcește și se păstrează sosul pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
În noaptea în care serviți această masă încălziți cuptorul la 450 de grade F și acoperiți o foaie de copt cu folie. Împărțiți dovlecelul în jumătate și scoateți semințele, apoi condimentați cu sare și piper și așezați partea tăiată în jos pe foaia sau foile de copt. Prăjiți dovlecelul 45 până la 60 de minute, până când este foarte fraged. După ce dovlecelul s-a prăjit 30 de minute, reîncălziți sosul la foc mediu până la o bulă, apoi reduceți focul la minim și păstrați-l cald. Întoarceți dovlecelul prăjit și tocați fiecare jumătate cu o furculiță transformând carnea în ceea ce arată ca o barcă galbenă umplută cu spaghete, stropiți dovlecelul fierbinte cu puțin ulei de măsline extravirgin și reglați condimentul, acoperiți cu o mulțime de marinara și garnisiți cu brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Cuțit De Toaletă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Serviți fiecare" barcă " pe un platou și mâncați dovlecelul și sosul chiar de pe pielea dovlecelului.