Marinara De Pui
Marinara de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 683 calorii, 51G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella parțial degresată, cremă de brânză, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Marinara De Pui, Marinara De Pui, și Marinara De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un buzunar în fiecare jumătate de piept de pui, lăsând carnea atașată pe o parte. Într-un castron mic, bateți crema de brânză și 2 lingurițe de amestec de supă până se omogenizează. Umpleți în buzunarele de pui; fixați cu scobitori.
Se pune într-un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Combinați apa, uleiul și amestecul de supă rămas; se toarnă peste pui.
Se coace, neacoperit,la 375, timp de 25-30 de minute sau până când sucurile se limpezesc. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere. Împărțiți pastele între două vase mici de copt. Se acoperă cu pui și sos marinara; se presară cu brânză.
Coaceți 5-6 minute mai mult sau până când brânza este topită.