Marinada Italiană De Vară
Marinada italiană de vară ar putea fi doar marinada pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Toateretete are 11 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți boabe de piper, usturoi, vin de gătit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos Italian Zesty și marinată, Vinetă italiană Dijon sau marinată, și Marinada De Pui Italiană Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți vinul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, ceapa, usturoiul, boabele de piper întregi, boabele de piper zdrobite, oregano, busuioc, cimbru și sare împreună într-un bol mare. Folosiți amestecul pentru a marina carnea cu 2 până la 24 de ore înainte de gătit.