Marinada Fajita

Marinada Fajita
Marinada Fajita ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 2 și costă 86 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 38 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Fajita Marinade I, Marinada Fajita, și Marinada Fajita De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron; se amestecă bine. A se utiliza imediat sau a se păstra la frigider. Utilizați pentru a marina pui sau carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca DeLoach râul rus Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista