Marinada De Bază
Marinada de bază este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 5 porții. O porție conține 218 calorii, 0g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această marinadă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Cea Mai Bună Rețetă De Marinadă De Bază, Marinada De Lemongrass De Bază, și Marinată de bază pentru carnea prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele.
* Oțetul de vin alb poate fi înlocuit cu sucul de lămâie.
Marinada sud-vestică: înlocuiți 1/4 cană suc de lămâie cu suc de lămâie.
Adăugați 2 linguri de cilantro proaspăt tocat și 1 linguriță de chimen măcinat.
Marinada asiatică: înlocuiți 1/2 cană ulei de arahide cu ulei de măsline 1/4 cană oțet de vin de orez pentru suc de lămâie și 2 linguri sos de soia sau sos worcestershire.
Adăugați 1 linguriță de ghimbir proaspăt ras.