Margarita De Piersici Congelate

Margarita De Piersici Congelate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Margaritanul de piersici congelat. O porție conține 233 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de tequila, sare kosher, lichior și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Margarita De Ghimbir-Piersic Congelat, Cel mai bun vreodată margarita: piersica & Cherry bere Margarita, și Margarita Înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați sarea pe o farfurie cu margini mici și 1/4 cană de apă pe o altă farfurie. Scufundați jantele ochelarilor în apă, apoi sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
3
Adăugați nectarul, tequila, sucul de lămâie îndulcit, lichiorul, sucul de lămâie proaspăt și piersicile într-un blender. Puree până se omogenizează și se servește imediat în paharele cu margini de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
TequilaTequila
NectarNectar
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista