Mardi Gras Jambalaya

Mardi Gras Jambalaya
Mardi Gras Jambalayan este un fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 566 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, piper cayenne, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Mardi Gras Jambalaya, Pizza Mardi Gras, și Salată De Varză Mardi Gras.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Galben strălucitor cu o margine verzuie. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești blânzi, albi. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate65
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista