Marar Havarti-Piept De Pui Umplut

Marar Havarti-Piept De Pui Umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu mărar Havarti. Această rețetă face 2 porții cu 424 calorii, 39G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, brânză havarti de mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Curcan Dill Havarti, Havarti mărar și Bacon Mac N ' Brânză, și Mărar-Havarti Piure De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați ușor vasul mic de copt superficial cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați un buzunar în fiecare piept de pui făcând o fantă orizontală de-a lungul marginii lungi subțiri, având grijă să nu tăiați în partea opusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
3
Așezați brânza feliată în buzunare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Periați puiul cu unt topit; se presară cu condimente italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Se pune în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți neacoperit 20 de minute sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (cel puțin 74°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Pe fiecare dintre cele 2 farfurii, aranjați felii de roșii și castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Stropiți cu ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
9
Așezați 1 piept de pui pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista