Maple-Rosemary-Nuci Pecan Bourbon
O porție conține 791 calorii, 9g de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 4,29 USD pe porție. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți bourbon, rozmarin de primăvară, sirop de arțar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi dulci umpluți cu arțar Bourbon nuci pecan confiate și afine, George Caramelin: Cupcakes cu scorțișoară de ciocolată cu glazură de Bourbon de fasole de vanilie, sos de caramel Bourbon și nuci pecan confiate, și Brownies Bacon-Bourbon cu nuci pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Combinați bourbonul, siropul de arțar, sarea și 2/3 cană de apă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă sarea. Puneți crenguțe de rozmarin și scoateți cratița de pe foc. Lăsați amestecul să se răcească de la cald la cald, aproximativ 5 minute.
Scoateți crenguțele de rozmarin din cratiță și aruncați-le. Se amestecă nucile pecan. Înmuiați nucile pecan, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
Scurgeți nucile pecan prin sită cu ochiuri fine.
Se întinde într-un singur strat pe foaia de copt și se coace până se usucă, prăjită și parfumată, aproximativ 12 până la 15 minute.