Maple-Rosemary-Nuci Pecan Bourbon

Maple-Rosemary-Nuci Pecan Bourbon
O porție conține 791 calorii, 9g de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 4,29 USD pe porție. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți bourbon, rozmarin de primăvară, sirop de arțar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi dulci umpluți cu arțar Bourbon nuci pecan confiate și afine, George Caramelin: Cupcakes cu scorțișoară de ciocolată cu glazură de Bourbon de fasole de vanilie, sos de caramel Bourbon și nuci pecan confiate, și Brownies Bacon-Bourbon cu nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați bourbonul, siropul de arțar, sarea și 2/3 cană de apă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă sarea. Puneți crenguțe de rozmarin și scoateți cratița de pe foc. Lăsați amestecul să se răcească de la cald la cald, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Scoateți crenguțele de rozmarin din cratiță și aruncați-le. Se amestecă nucile pecan. Înmuiați nucile pecan, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Scurgeți nucile pecan prin sită cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Se întinde într-un singur strat pe foaia de copt și se coace până se usucă, prăjită și parfumată, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Revista